Anmeldelser - Foltmann, Niels Bo (Danish Yearbook of Musicology, 1998)
REview of: Jørgen Gram Christensen: Jacob Gade – et eventyr i musik. Biografi og værkfortegnelse. Byhistorisk Forlag, Vejle 1996.