Anmeldelser - Røllum-Larsen, Claus (Danish Yearbook of Musicology, 1997)
Review of: Vagn Holmboe: Symfoni nr. 1-13, Sinfonia in memoriam. Aarhus Symfoniorkester, Den Jyske Operas Kor, Mogens Dahl (korleder), Owain Arwel Hughes (dirigent). BIS-CD 572, 573, 605, 618, 695, 728.