Anmeldelser - Rørdam Larsen, Charlotte (Danish Yearbook of Musicology, 1997)
Review of: Lars Lilliestam: Gehörsmusik, blues, rock og muntlig tradering (Skrifter från Musikvetenskapliga Institutionen 37). Göteborgs Universitet, Akademiforlaget, Göteborg 1995. Even Ruud og Odd Are Berkaak: Sunwheels, fortellinger om et rockeband. Universitetsforlaget, Oslo 1994.