Anmeldelser - Egeland Hansen, Finn (Danish Yearbook of Musicology, 1997)
Review of: Leif Jonsson, Ann-Marie Nilsson og Greger Andersson (red.): Musiken i Sverige, I. Från forntid till stormaktstidens slutt [1720]. Bokförlaget T. Fischer & Co., Stockholm 1994.