Anmeldelser - Tillman, Joakim (Danish Yearbook of Musicology, 1997)
Review of: Svend Hvidtfelt Nielsen: Virkeligheden fortæller mig altid flere historier. Om Per Nørgårds verdenssyn og musik. Det Fynske Musikkonservatorium, Odense 1995. Anders Beyer (ed.): The Music of Per Nørgård. Fourteen Interpretative Essays. Scolar Press, London 1996.