Anmeldelser - Viinholt Nielsen, Bendt (Danish Yearbook of Musicology, 1997)
Review of: Dan Fog: Lumbye-katalog. Fortegnelse over H.C. Lumbyes trykte kompositioner / Verzeichnis der gedruckten Kompositionen von H.C. Lumbye (1810-1874). (Danish Humanist Texts and Studies 10). Det kongelige Bibliotek / Museum Tusculanums Forlag, København 1995.