Anmeldelser - Hørlyk, Thorkil (Danish Yearbook of Musicology, 1997)
Review of: Peter Thyssen: Af kærlighed vil min frelser dø. Musik og kristendom i Johann Sebastian Bachs Matthæus Passion. Forlaget Anis, Frederiksberg 1995.