Anmeldelser - Cornelius, Jens (Danish Yearbook of Musicology, 1996)
Review of: Niels W. Gade: Symfoni nr. 1 og 2. Collegium Musicum, Michael Schønwandt (dirigent). Dacapo DCCD 9201. Niels W. Gade: Symfoni nr. 4 og 6. Collegium Musicum, Michael Schønwandt (dirigent). Dacapo DCCD 9202. Niels W. Gade: Symfoni nr. 3 og 5. Collegium Musicum, Michael Schønwandt (dirigent), Elisabeth Westenholz (klaver). Dacapo DCCD 9004. Niels W. Gade: Symfoni nr. 7 og 8. Collegium Musicum, Michael Schønwandt (dirigent). Dacapo DCCD 9301.