Anmeldelser - Ahlbäck, Sven (Danish Yearbook of Musicology, 1996)
Review of: Reidar Sevåg og Olav Sæta (red.): Norsk folkemusikk, serie II: Slåtter for vanlig fele, bind 1-2 Oppland. Universitetsforlaget, Oslo 1992.