Anmeldelser - Hatting, Carsten E. (Danish Yearbook of Musicology, 1995)
Review of: Dietrich Buxtehude: Orgelværker. Inge Bønnerup. Danacord DACOCD 38I-386. Dietrich Buxtehude: Orgelværker. Ulrik Spang Hanssen. Paula PACD 68-73.