Anmeldelser - Jersild, Margareta (Danish Yearbook of Musicology, 1995)
Review of: Harald HerresthaI: Med Spark i Gulvet og Quinter i Bassen. Musikalske og politiske bilder fra nasjonalromantikkens gjennombrudd i Norge. Universitetsforlaget, Oslo 1993.