Anmeldelser - Nørlyng, Ole (Danish Yearbook of Musicology, 1995)
Review of: Knud Arne Jürgensen: The Bournonville Ballets. A Photographic Record 1844-I933. Dance Books, London 1987. Knud Arne Jürgensen og Ann Hutchinson Guest: The Bournonville Heritage. A Choreographic Record 1829-1875. Inkl. hæfte med klaverpartitur. Dance Books, London 1990. Vivi Flindt og Knud Arne Jürgensen: Bournonville Ballet Technique. Inkl. hæfte med klaverpartitur og video. Dance Books, London 1992.