Anmeldelser - Krabbe, Niels (Danish Yearbook of Musicology, 1995)
Review of: Johannes Mulvad (udg.) : Fiskerne. Et syngespil i tre handlinger. Tekst af Johannes Ewald. Musik af Johann Ernst Hartmann (den endelige version fra 1792). (Dania Sonans VI). Edition Egtved, København I993.