Anmeldelser - Trærup, Birthe (Danish Yearbook of Musicology, 1994)
Review of: Jens Henrik Koudal: Musiketnologi og folkemusikforskning i Danmark. (DFS NYT København 1992. Svend Nielsen: Dansk folkemusik. En indføring i den traditionelle musik i Danmark. (DFS NYT København 1993.