Anmeldelser - Schepelern, Gerhard (Danish Yearbook of Musicology, 1994)
Review of: Claus Røllum-Larsen: Kong Frederik IX qg musikken, musikhistoriske studier i det danske Kongehus. Udgivet af Hendes Majestæt Dronningens Håndbibliotek. Poul Kristensens Forlag I990.