Anmeldelser - Jensen, Niels Martin (Danish Yearbook of Musicology, 1994)
Review of: Gerhard Schepelern: Giuseppe Siboni. Sangeren – Syngemesteren. Et Afsnit af Operaens Historie ude og hjemme hovedsagelig paa Grundlag af hidtil ubenyttede trykte og utrykte Kilder, bind 1-2. Amadeus 1989.