Rapporter - Ahlgren Jensen, Lisbeth; Røllum-Larsen, Claus; Holme Hansen, Thomas; Koudal, Jens Henrik; Hauser, Michael; Andersson, Greger; Ørbæk Jensen, Anne; Werner, Sven Erik; Ryom, Peter; Redaktionen; Olesen, Ole; Bonde, Lars Ole (Danish Yearbook of Musicology, 1994)
Kvinder iden borgerlige musikkultur (Lisbeth Ahlgren Jensen) Dansk instrumentalmusik ca. 1910-1935 (Claus Røllum-Larsen) Satsteknik og tonalitet i det 17. århundredes musik (Thomas Holme Hansen) Stadsmusikanter og bondespillemænd (Jens Henrik Koudal) Polar Inuit Traditional Music (Michael Hauser) Östersjöoprojektet (Greger Andersson) Udgivelsen af Niels W Gades værker (Anne Ørbæk Jensen og Niels Bo Foltmann) DaCapo-udgivelsesprojektet (Sven Erik Werner) De fire RI...-projekter. En musikbibliografisk status (Anne Ørbæk Jensen) Musikken i Den Store Danske Encyklopædi (Peter Ryom) Nordens musikhistoria (Greger Andersson) Ny udgave af "Die Musik in Geschichte und Gegenwart" (red.) Den Danske Orgelregistrant (Olie Olesen) Nodefundet på Aalholm Slot (Jens Henrik Koudal) VII World Congress in Music Therapy (Lars Ole Bonde) Musica Baltica, kongres i Greifswald/Gdansk dec. 1993 (Jens Henrik Koudal)