Anmeldelser - Stig Nielsen, Mette (Danish Yearbook of Musicology, 1993)
Review of: Inge Marstal: Musikpædagogik på basis af Kodaly's pædagogiske filosofi. Udgivet af Det kgl. danske Musikkonservatorium og Vestjysk Musikkonservatorium. 1991.