Anmeldelser - Petersen, Mogens Helmer (Danish Yearbook of Musicology, 1992)
Review of: Gads Musikhistorie. Finn Egeland Hansen, Søren Sørensen, Thorkil Kjems, Bo Marschner, Karl Aage Rasmussen og Finn Slumstrup. Redigeret af Søren Sørensen og Bo Marschner. G.E.C. Gads forlag. København 1990.