Anmeldelser - Foltmann, Bo (Danish Yearbook of Musicology, 1991)
Review of: Niels W. Gade: “Kalanus”, dramatisk digt for soli, kor og orkester, op. 48. Nicolai Gedda, Marianne Rørholm, Leonard Mroz, Canzone Koret, Collegium Musicum dirigeret af Frans Rasmussen. Danacord DACOCD 310.