Anmeldelser - Müller, Mette (Danish Yearbook of Musicology, 1991)
Review of: Engstrøm & Sødrings Musikbibliotek. Bind 6. Mogens Andresen: Historiske messingblæseinstrumenter. København 1988. Bind 7. Troels Svendsen: Historiske strygeinstrumenter & Biber og Telemann – to komponistportrætter. København 1988.