Anmeldelser - Dal, Erik (Danish Yearbook of Musicology, 1989)
Review of: Dan Fog: Musikhandel og nodetryk i Danmark efter 1750. I-II. Dan Fog Musikforlag, København 1984. Hellærred. I: Musikhandel 1759-1854: Musikforlag, Nodehandel, Lejebiblioteker. II: Nodetryk efter 1750: Historie, trykteknik, datering.