Anmeldelser - Petersen, Mogens Helmer (Danish Yearbook of Musicology, 1986)
Review of: Gyldendals Musikhistorie, bind III. Den europæiske musikkulturs historie fra 1914. Af Jens Brincker, Finn Gravesen, Carsten E. Hatting og Niels Krabbe. Redaktion: Knud Ketting. 1983. GMH, bind IV. Biografier. Af Michael Bonnesen, Estrid Anker Olsen, Ib Skovgaard og Teresa Waskowska med bidrag af de ovennævnte. Redaktion: Knud Ketting. 1984.