Meddelelser - Viinholt Nielsen, Bendt; Downey, Peter (Danish Yearbook of Musicology, 1980)
Bendt Viinholt Nielsen: Langgaards »Messis« og Emil Sjögrens »Prelude et Fugue«. Foranlediget af Mogens Wöldikes forespørgsel i Dansk Årbog for Musikforskning IX, 1978 Peter Downey: The »L.M.« Problem of Gl. kgl. Saml. 1872, 4°, Copenhagen.