Anmeldelser - Marschner, Bo (Danish Yearbook of Musicology, 1980)
Review of: Carl Nielsen: Sonater for violin og klaver. Nr. 1, op. 9, A-dur. Nr. 2, op. 35. Dansk Musik Antologi 021. Henrik Sachsenskjold, violin, Amalie Malling, klaver. DGG. Niels W. Gade: Oktet op. 17, F-dur. Københavns Strygekvartet - Dania Kvartetten. Novelletter, op. 29. Tutter Givskov, violin, Asger Lund Christiansen, violoncel, Anker Blyme, klaver. Dansk Musik Antologi 023. EMl 6C 063-39185. Niels W. Gade: Trio, op. 42, F-dur for violin, violoncel og klaver. P.E. Lange-Müller: Trio, op. 53, f-mol for violin, violoncel og klaver. Dansk Musik Antologi 024. Tutter Givskov, violin, Asger Lund Christiansen, violoncel, Anker Blyme, klaver. Philips.