Anmeldelser - Stellfeld, Bent (Danish Yearbook of Musicology, 1980)
Review of: Hans Mikkelsen Ravn: Heptachordum Danicum. 1646. Udgivet af Bengt Johnsson. Bd. I: Facsimile. Bd. II: Kommentarer og kildestudier. København,. I kommission hos G.E.C. Gads Forlag, København 1977.