Anmeldelser - Schousboe, Torben (Danish Yearbook of Musicology, 1979)
Review of: Carl Nielsen: »Hymnus amoris« og »Søvnen«. Dansk Musik Antologi 031. Kirsten Schultz, Bodil Gøbel, Tonny Landy, Bent Norup, Mogens Schmidt Johansen, Hans Christian Andersen; Radiokoret, Københavns Drengekor, Danmarks Radios Symfoniorkester. Dirigent: Mogens Wöldike. EM! 6C 065-39200.