Anmeldelser - Sørensen, Søren (Danish Yearbook of Musicology, 1979)
Review of: Peter Ryom: Les manuscrits de Vivaldi. Antonio Vivaldi Archives, Copenhague, 1977. Indlæg: Sammenfattende redegørelse for afhandlingen »Les manuscrits de Vivaldi« København 1977.