Anmeldelser - Huglo, Michel (Danish Yearbook of Musicology, 1977)
Review of: H 159 Montpellier. Tonary of St Bénigne of Dijon. Transcribed and annotated by Finn Egeland Hansen (= Studier og publikationer fra Musikvidenskabeligt Institut, Aarhus Universitet, II). Dan Fog Musikforlag, Copenhagen, 1974.