Det 5. nordiske musikforskermøde: Århus d. 16.-19. august 1966 - Moberg, Carl-Allan; Eckhoff, Øivind; Rosas, John; Fog, Dan; Rosenberg, Herbert; Huldt-Nyström, Hampus; Helmer, Axel; Bohlin, Folke; Rovsing Olsen, Poul; Egeland Hansen, Finn; Ryom, Peter; Hatting, Carsten E. (Danish Yearbook of Musicology, 1968)
Contributions by: Carl-Allan Moberg: Drottning Christina och musiken Øivind Eckhoff: Noen trekk ved Johan Svendsens instrumentalstil. John Rosas: Ernst Mielcks symfoni Dan Fog: Danske musikforlag 1783-1900 Herbert Rosenberg: Nationaldiskotekets struktur og opgaver Hampus Huldt-Nyström: Musikalsk dialektforsking Axel Helmer: Problemet folkmusik/konstmusik i svensk solosång Folke Bohlin: Några problem kring Piae Cantiones Poul Rovsing Olsen: Afrikansk musik i den persiske golf Finn Egeland Hansen: Det gregorianske repertoire i Codex H 159 Montpellier Peter Ryom: Problemer omkring Vivaldioverleveringen Carsten E. Hatting: Stemmeføringsmønstre i femstemmige node mod node-satser fra Mogens Pedersøns »Pratum spirituale«