Anmeldelser - Hvidtfelt Nielsen, Svend (Danish Yearbook of Musicology, 2021)
Review of: Thomas Solak: Funktionsharmonik – En guide til oplevelsesorienteret analyse. Faxe: Forlaget Octopus, 2019 Martin Hamann: Popmusik & modalharmonik. Aarhus: Systime, 2020