Anmeldelser - Virtanen, Timo (Danish Yearbook of Musicology, 2018)
Review of: Peter Heise. String Quartets Nos. 1–6, ed. Michael Fjeldsøe. Nordic Musical Heritage Network. Nordic String Quartets, 1. Copenhagen: Dansk Center for Musikudgivelse, 2017.