Anmeldelser - Fjeldsøe, Michael (Danish Yearbook of Musicology, 2018)
Review of: Steen Chr. Steensen: August Enna. Danske Komponister, 1. København: Multivers, 2018. Jens Cornelius: Ludolf Nielsen. Danske Komponister, 2. København: Multivers, 2018.