Anmeldelser - Schulze, Holger (Danish Yearbook of Musicology, 2018)
Review of: Steen Kaargaard Nielsen and Claus Byrith: Danmarks første lydoptagelser. Edisons fonograf i 1890’ernes København. Aarhus: Det Kgl. Bibliotek og Aarhus Universitetsforlag, 2017.