Anmeldelser - Holme, Thomas (Danish Yearbook of Musicology, 2017)
Review of: Claus Røllum-Larsen: Knudåge Riisager. Komponist og skribent. Danish Humanist Texts and Studies, 49. København: Museum Tusculanums Forlag & Det Kongelige Bibliotek, 2015