Anmeldelser - Ramsten, Märta (Danish Yearbook of Musicology, 2017)
Review of: Lene Halskov Hansen: Balladesang og kædedans. To aspekter af dansk folkevisekultur. København: Museum Tusculanums forlag, 2015