Anmeldelser - Halskov Hansen, Lene (Danish Yearbook of Musicology, 2017)
Review of: Märta Ramsten: Kungl. Musikaliska akademien och folkmusiken. En musiketnologisk undersökning. Kungl. musikaliska akademiens skriftserie, 141. Skrifter utgivna av Svenskt visarkiv, 42. Möklinta: Gidlunds förlag, 2016