Anmeldelser - Rasmussen, Pia (Danish Yearbook of Musicology, 2009)
Review of: Christian Munch-Hansen (ed.): By af jazz. Copenhagen Jazz Festival i 30 år. Copenhagen: Thaning & Appel, 2008 Frank Büchmann-Møller and Henrik Wolsgaard-Iversen: Montmartre. Jazzhuset i St. Regnegade 19, Kbhvn K. Odense: Jazzsign & University Press of Southern Denmark, 2008. Ole Izard Høyer and Anders H.U. Nielsen: Da den moderne jazz kom til byen. En musikkulturel undersøgelse af det danske moderne jazzmiljø 1946–1961. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 2007.