Anmeldelser - Kaargaard Nielsen, Steen (Danish Yearbook of Musicology, 2009)
Review of: Tony Franzén, Gunnar Sundberg and Lars Thelander: Den talande maskinen. De första inspelade ljuden i Sverige och Norden. Helsingfors: Suomen äänitearkisto – Finlands Ljudarkiv, 2008.