Anmeldelser - Garnæs, Mikael (Danish Yearbook of Musicology, 2008)
Review of: Harry R. Graversen, Peter E. Nissen, and Claus Røllum-Larsen (eds.): Efterklange af romantikken i dansk orgelmusik. Tre komponister og en repertoireundersøgelse. Det Danske Orgelselskabs Skriftserie, 1. Jelling: Det Danske Orgelselskab, 2007