Anmeldelser - Ahlgren Jensen, Lisbeth (Danish Yearbook of Musicology, 2008)
Review of: Jens Henrik Koudal: Grev Rabens dagbog. Hverdagsliv i et adeligt miljø i 1700-tallet. Folkemindesamlingens kulturstudier, 10 Odense: Syddansk Universitetsforlag, 2007.