Anmeldelser - Jørgensgaard Graakjær, Nicolai (Danish Yearbook of Musicology, 2008)
Review of: Musik og psykologi, Psyke & Logos, 28/1 (2007), ed. Lars Ole Bonde. Copenhagen: Dansk Psykologisk Forlag, 2007