Anmeldelser - Roth, Colin (Danish Yearbook of Musicology, 2006)
REview of: Ole Nørlyng (ed.): Dansen er en kunst. Bournonville – den levende tradition (Dance is an Art: August Bournonville – the living tradition). Århus: Det Schønbergske Forlag, 2005. Incl. 9 CD’s, Musikken til Bournonvilles balletter / Music to the Bournonville Ballets, Aalborg Symphony Orchestra, cond. Peter Ernst Lassen, Danacord 631-639.