Anmeldelser - Ørbæk Jensen, Anne (Danish Yearbook of Musicology, 2006)
Review of: Inger Sørensen: H.C. Andersen og komponisterne. København: Gyldendal, 2005 Mogens Wenzel Andreasen: H.C. Andersen & musikken. København: Bazar, 2005. Incl. 1 CD, H.C. Andersen & musikken, Tokomo Nakatashi, pno., Classcd 619. Anna Harwell Celenza: Hans Christian Andersen and Music: The Nightingale Revealed. Aldershot: Ashgate, 2005