Anmeldelser - Struck, Michael (Danish Yearbook of Musicology, 2004)
Review of: J.P.E. Hartmann, Symfoni nr. 1 / Symphony No. 1 / Symphonie Nr. 1 Opus 17, ed. Niels Krabbe (J.P.E. Hartmann: Udvalgte Værker / Selected Works / Ausgewählte Werke, series I, vol. 1). København: Hartmann Udgaven, Det Kongelige Bibliotek, 2002.