Anmeldelser - Pedersen, Peder Kaj (Danish Yearbook of Musicology, 2004)
Review of: Sven-Erik Holgersen: Mening og deltagelse. Iagttagelse af 1-5 årige børns deltagelse i musikundervisning, Ph.D. thesis. København: Danmarks Pædagogiske Universitet, Institut for curriculumforskning, 2002