Anmeldelser - Holme Hansen, Thomas (Danish Yearbook of Musicology, 2004)
Review of: Gads Musikleksikon, ed. Martin Knakkergaard and Finn Gravesen, 2 vols., i: Navnedel, ii: Sagdel, København: Gad, 2003