Anmeldelser - Jensen, Niels Martin (Danish Yearbook of Musicology, 2003)
Review of: Johs. Enggaard Stidsen: Hold fast ved det du har...! De stærke Jyder, med særligt henblik på deres salme- og sangtradition (Odense University Studies in History and Social Science 243). Odense Universitetsforlag, Odense 2002.