Anmeldelser - Koudal, Jens Henrik (Danish Yearbook of Musicology, 2003)
Review of: Arvid O. Vollsnes (hovedred.): Norges musikkhistorie. H. Aschehoug og Co., Oslo 1999-2001. Bind I: Tiden før 1814. Lurklang og kirkesang, Oslo 2001; Bind II: 1814-70. Den nasjonale tone, Oslo 2000; Bind III: 1870-1910. Romantikk og gullalder, Oslo 1999,