Anmeldelser - Bruland, Inge (Danish Yearbook of Musicology, 2003)
Review of: Sven-Erik Holgersen, Kirsten Fink-Jensen, Harald Jørgensen & Bengt Olsson (eds.): Musikpædagogiske refleksioner. Festskrift til Frede V. Nielsen 60 år. Danmarks Pædagogiske Universitet, København 2002.